Alle samlingerINTRODUKTIONKom godt i gang
Introduktion til at blive bruger i Sproom
Opdateret over en uge siden

Det tager ikke mere end et par minutter at komme i gang med Sproom - det gælder både muligheden for at sende eller modtage elektroniske fakturaer.

Når du indtaster eller uploader din første faktura, bliver du automatisk oprettet som bruger i Sproom, og får dermed en gratis Sproom Free profil. Du kan også oprette en profil selv og vælge den profil der passer bedst til dine behov, før du sender den første faktura.

Opret en profil på Sproom

For at oprette din profil på Sproom skal du gøre følgende:

• Klik på linket her, og udfyld felterne med dine virksomhedsoplysninger.

• Acceptér Vilkår og Betingelser og klik derefter på ”Opret profil”.

• Du vil nu modtage en valideringsmail, for at bekræfte at du er dig.

Når du er logget ind på din Sproom profil, kan du under ”Services” læse mere om, hvilken profiltype der passer bedst til dit behov og tilmelde dig med det samme.

Tre måder at betale for dit forbrug

Du betaler for dit forbrug og dine services via kontoen under din Sproom-profil.

Hver måned vil du få tilsendt en faktura med oversigt over dit forbrug. På fakturaen fremgår der som udgangspunkt ikke betalingsoplysninger.

Der findes tre betalingsmuligheder:

1. ”Automatisk Optankning”: her kan du tilmelde dit et kreditkort, som Sproom trækker det samlede beløb for dine tilmeldte services fra hver måned. På den måde behøver du ikke være opmærksom på, om der er nok penge på din Sproom-konto, da vi via dit kreditkort bringer din konto i 0 hver måned. Du har dermed hverken for mange eller for få penge stående på din Sproom-konto.

2. ”Tank op”: her kan du lave en manuel kreditkortoptankning, hvis du ønsker at tanke op for flere måneders forbrug ad gangen.

3. Betal via faktura. Vælger du, at du månedligt ønsker at betale via faktura, vil der på dine fakturaer fremgå en FI-kode samt reg. nr. og konto nr. til indbetaling.

Har du brug for at opdatere brugeroplysninger?

Hvis dit firma ændrer adresse, får nyt telefonnummer eller har andre ændringer, skal disse oplysninger opdateres i Sproom.

For at ændre dine brugeroplysninger skal du gøre følgende:

1. Klik på ”Indstillinger” på linjen øverst til højre.

2. Opdatér oplysningerne.

3. Klik på ”Gem” nederst på siden for at afslutte.

OBS: Du kan ikke ændre CVR-nummer. Det kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke ændres, uden at ændringen verificeres af Sproom. Ønsker du at ændre denne oplysning, skal du kontakte Sproom Support. Du kan finde kontaktoplysningerne her.

Velkommen til Sproom!

Du kan altid skrive til Sproom Support via [email protected], hvis du har spørgsmål i forbindelse med din Sproom-profil.