Installation - Service failed to start

Følg

Brug nedenstående guide hvis du under installation af Sproom Connector får følgende fejlbesked; Service ´Sproom Connector´ (SproomConnector) failed to start, Verify that you have sufficient privileges to start system services.

Den vil se ud således:

Oplever du ovenstående, kan du gøre følgende for at ændre bruger rettighederne for dine tjenester:

1. Tryk på Ctrl + R for at åbne Kør vinduet.
  2. indtast gpedit.msc og klik OK
  3. Naviger til Computerkonfiguration > Windows-Indstillinger > Sikkerhedsindstillinger > Lokale politikker > Tildeling af brugerrettigheder.
  4. I vinduet til højre skal du dobbelklikke på Log på som en tjeneste.
  5. Tryk på Tilføj bruger eller gruppe… og tilføj her den bruger eller brugergruppe som skal have adgang. Det vil her være den bruger som prøver at installere Sproom Connectoren.
  6. Tryk til sidst på OK og du kan nu lukke vinduet med gruppepolitikker.

Kør efterfølgende Sproom Connector installationen på ny.