Opdatering af Sproom Connector

Følg

Du har fået denne side åbnet af din Sproom Connector, da du allerede har en ældre version af Sproom Connectoren installeret på din maskine.

Denne skal derfor afinstalleres, før du kan installere den nye version.

Følg denne guide for afinstallation af din Sproom Connector:

1. Højreklik på Windows-ikonet (start-knappen), som ligger nederst til venstre på din skærm.
  2. Klik på "Programmer og funktioner", som ligger i toppen af menuen.

3. Klik på "Sproom Connector" i vinduet og klik derefter på "Fjern". Dette vil begynde afinstallér-guiden. Følg den for at afinstallere Sproom Connector.

Oplever du problemer med at afinstallere programmet, kan du se de typiske fejl her

Når din gamle Sproom Connector er afinstalleret, skal du starte installationen af den nye version, en gang til.

Nu vil denne kunne installere som ønsket.