GDPR & Sproom

Følg

Sproom har en databehandleraftale, der er en del af vores betingelser & Vilkår, som du kan læse her https://sproom.net/terms/termsandconditions/ Dette kaldes også en 'DPA' (Data Processing Agreement) og fungerer som en instruks til os om, hvordan vi skal behandle vores kunders persondata.

Jeres databenahandler aftale findes via jeres Sproom profil - Indstillinger - databenahandler

Datatilsynet

Datatilsynet er den overordnede tilsynsmyndighed i Danmark omkring persondataret. De har lavet en del vejledninger som man kan finde på deres side, blandt andet en generel introduktion til databeskyttelses-forordningen.

EUs GDPR-portal

Du kan også læse om GDPR på EUs egen side, som bl.a. indeholder en FAQ til dem, der ønsker grundig information om lovgivningen. Vi anbefaler også denne infographic, som har en meget pædagogisk tilgang til GDPR. Selve GDPR-lovteksten kan du finde her.