Skift e-mailadresse i Sproom

Følg

Det hænder, at vores brugere af den ene eller anden årsag har behov for at skifte e-mailadresse. Det kan du heldigvis gøre nemt, så snart du er logget ind på Sproom.

Følg vores trin-for-trin-guide for at skifte din e-mailadresse

1. Klik på fanen ”Indstillinger”
  2. Klik på ”Brugere” i menuen til venstre
  3. Klik på "Skift e-mail"
  4. Indtast den nye e-mailadresse i feltet til højre for "Ny e-mail"
  5. Klik på "OK"
  6. Du vil nu modtage en mail (sendt til den e-mailadresse, som du lige har tilføjet), hvor du bliver bedt om at bekræfte ændringen. E-mailadressen er først skiftet, når du har bekræftet ændringen.

Denne proces sletter hverken nogen data på kontoen eller ændrer dit kodeord.

OBS: Er du tilmeldt Sproom Standard eller Sproom Premium, kan du have flere brugere tilknyttet én Sproom-konto. Har du flere brugere, skal du klikke på den e-mailadresse, som du ønsker at ændre. Har du en Sproom Basic, vil du automatisk tilgå den bruger, som er forbundet til din konto.