Introduktion til at modtage fakturaer

Følg

I Sproom kan du nemt og smart sende og modtage EAN-fakturaer. Når du modtager fakturaer i Sproom, kan du finde dem ved at klikke på fanen ”Indkøb” og derefter klikke på ”Overblik” i menuen til venstre.

Udover at se fakturaen har du også mulighed for at gemme den som PDF eller printe den ud. Hvis du tilkøber services mod en betaling på Sproom, vil du også modtage fakturaer fra Sproom samme sted. Du kan også bede dine leverandører om at sende fakturaer til dig via Sproom. På den måde vil du have alle dine fakturaer samlet ét centralt sted og dermed kunne danne dig et godt og struktureret overblik.

Se dine fakturaer

Når du modtager en faktura i Sproom, bliver du oplyst om dette i en e-mail. Ønsker du ikke denne notifikation, kan du slå den fra under menuen "Indstillinger".
Du kan se de dokumenter, du modtager under menuen "Indkøb". Dog afhænger det af din profiltype, hvor langt tilbage du kan se i dit arkiv.

Når du får din faktura vist i Sproom, kan du i toppen se bilag samt gemme og/eller printe fakturaen.

Få dine fakturaer videresendt

Hvis du ønsker at få alle dine modtagne dokumenter videresendt, er dette også en mulighed.

Klik på fanen ”Indstillinger” og herefter ”Indkøb” i menuen til venstre. Angiv, hvilken mailadresse Sproom skal videresende dine indkøbsdokumenter til samt hvilket format, det skal sendes i. Du kan herunder også vælge om dokumenter skal videresendes til et EAN-nummer eller direkte til dit regnskabsprogram via Sproom Connector.

Dine dokumenter vil selvfølgelig stadigvæk ligge gemt i din Sproom aftale.

Vil du gerne hjælpe dine leverandører igang med at sende elektronisk til dig?

Hvis du gerne vil modtage så mange fakturaer fuldelektronisk, som overhovedet muligt, så har du valgt det helt rigtige faktureringsværktøj. Ved Sproom er vi specialister i at aktivere vores kunders leverandører, uanset størrelse, og på ganske kort tid klæde dem på til at sende fuldelektroniske fakturaer til dig.

Hvis du ønsker hjælp til at få dine leverandører til at sende elektroniske fakturaer til dig, så kontakt os på sales@sproom.net. Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.