Opsætning af FTP

Følg

Ønsker du at integrere til Sproom via FTP, kan du gøre dette ved at abonnere på integrationsservicen FTP.

Tilmeld dig FTP ved at følge guiden

1. Log ind på din Sproom konto.
  2. Klik på fanen "Services".
  3. Klik på "Integration" i menuen til venstre.
  4. Tilmeld dig FTP servicen.

Når servicen er tilmeldt, kan du vælge "Konfigurer" og tilmelde FTP-konti.

Under "Konfigurer" finder du detaljer om FTP-serveren og eksisterende brugere. Du kan tilføje en bruger ved at klikke på ”Tilføj Bruger” på konfigurationssiden.

Når man forbinder til FTP-serveren via port 21, vil man blive mødt af 3 mapper:

- Receive: Benyttes til modtagelse af filer.
- Send: Benyttes til afsendelse af filer.
- Send-ack: Benyttes til kvitteringer for afsendelser.

Vigtigt: File-extension (filtypen) skal være .xml