Modtag fakturaer i Sproom

Følg

Så snart du har oprettet dig i Sproom, kan du modtage dokumenter i din Sproom-indkøbsmappe.

Du har mulighed for at aflæse dokumenterne direkte i Sproom, få dem leveret i elektronisk format til dit regnskabsprogram eller via dit EAN-nummer. Understøtter du endnu ikke elektroniske fakturaer, kan du få fakturaen tilsendt som PDF-dokument direkte til din mail.

Uanset hvordan du modtager fakturaer, og uanset hvilke formater dine leverandører sender fakturaerne i til din Sproom-konto, sørger vi for at konvertere fakturaen før den leveres til dit regnskabsprogram. Det gør vi helt uden yderligere omkostninger.

Ønsker du at modtage dokumenter fra leverandører, som ikke benytter Sproom, kræver det en registrering i en række eksterne netværk. Kontakt os for mere information vedrørende dette.