Alle samlingerKONTAKT & SUPPORTSFTP problemer
Afvisning af overførsel - Filtype
Opdateret over en uge siden

Vi tillader kun at der bliver overført filer til os i formaterne xml, oio, txt, csv og dat.

Forsøger du at sende andre filtyper, vil du få følgende fejl:
You can only send files with one of the allowed file extensions (xml, oio, txt, csv, dat)

WinSCP begrænsning:

Vær opmærksom på at hvis du benytter WinSCP til at overføre filer, så vil denne som udgangspunkt tilføje en fil extension ".filepart" til selve filnavnet såfremt filen er over 100kb.

Dette vil betyde at i stedet for en fil der hedder 123.xml så vil den i stedet hedde 123.xml.filepart når den bliver sendt til os. Dette medfører at vi afviser filen med ovenstående fejlbesked.

Hvis det er tilfældet, så kan du slå denne indstilling fra under menuen "Options" -> "Preferences". Og under menuen "Endurance" skal du under Enable transfer resume/transfer to temporary filename for" vælge Disable: