Alle samlingerKONTAKT & SUPPORTSupport
Vis os din udfordring med TeamViewer
Opdateret over en uge siden

Det er ofte lettere at vise en udfordring, som man er stødt på, fremfor at skulle forklare den alene med ord. Med programmet TeamViewer er netop dén fordel en mulighed. TeamViewer kan hjælpe med at vise udfordringen, så vi i Sproom Support kan se lige præcist det, som du ser på din computerskærm, og dermed forstå problemet langt lettere.

Download TeamViewer herunder:

Hvis du har en aftale med Sproom Support omkring fjernadgang via TeamViewer, kan du downloade TeamViewer her.

For at kunne få fjernadgang skal Sproom Supporten bruge det ID og den adgangskode, som du får oplyst i TeamViewer-programmet.

Obs: Hvis Windows spørger, om du vil tillade, at programmet kan lave ændringer, skal du klikke på "Ja", da programmet ellers ikke vil kunne køre.