Opsigelse af abonnement
Opdateret over en uge siden

Opsigelse af betalingsabonnement

Du kan opsige dit abonnement i Sproom på to måder. Enten ved at stoppe dit abonnement, så du er på en gratis Sproom free profil. Eller ved at slette din profil helt.

Ønsker du at stoppe dit Sproom abonnement, kan dette gøres direkte inde fra din Sproom profil.

2: Klik på knappen "Services" i toppen af siden.

3: Afmeld dit nuværende abonnement som ønsket, ved at klikke på "Afmeld" i bunden af det abonnement du har aktivt som set her:

Sletning af Sproom profil

Ønsker du i stedet at slette din Sproom profil helt, bedes du kontakte Sproom Supporten.

Vi skal have denne bekræftelse på en sletning på skrift, og du bedes derfor sende os en email på [email protected] og så får vi dig fjernet hurtigst muligt.