Alle samlingerKONTAKT & SUPPORTAf- eller installation af Sproom Connector
Afinstallation - Kan ikke findes i programmer og funktioner
Afinstallation - Kan ikke findes i programmer og funktioner
D
Skrevet af Dennis Dahl
Opdateret over en uge siden

Kan du ikke finde Sproom Connectoren på listen, skyldes dette som regel 1 af 2 ting.

1. Er du på den korrekte PC/Server? Hvis du kan finde Sproom Connectoren på maskinen ved at søge efter den i startmenuen i Windows, eller hvis programmet kører nederst til højre ved siden af uret, så er du på den korrekte maskine. Læs i så fald punkt 2.

2. Sproom Connectoren kan være installeret under en anden Windows-bruger. I så fald skal du logge ind på denne bruger, og så bør Sproom Connectoren kunne findes i Programmer og funktioner.

Løser dette ikke fejlen, kan du kontakte Sproom Support via følgende mail: [email protected]. Du kan også ringe til Sproom Support på 88 20 20 40 (ikke inkluderet i Sproom Free).