Kan ikke tilgå afsendelsesmappen
Opdateret over en uge siden

Problemstilling

Vælges et netværksdrev kan Sproom Connector ikke finde mappen.

Fejlen
Sproom Connector installeres som en service og benytter Windows-kontoen "Lokal Tjeneste" til at afvikle programmet. Denne konto har som standard ikke adgang til at tilgå netværksdrev og vil derfor komme med en fejlmeddelelse, når et netværksdrev er valgt.

Løsning

Kontoen, der afvikler Sproom Connectoren, kan nemt ændres.

1. Tryk på "Windowst-tasten" og "R" samtidig for at vise "Kør-vinduet".

2. Indtast "Services.msc" (uden anførselstegn) og klik på ”OK”.

3. Find "Sproom Connector" på listen og højreklik på den. Vælg ”Egenskaber”.

4. Gå til "Log på" og klik på "Gennemse...".

5. Klik på "Avanceret" i dialogvinduet "Vælg Bruger".

6. Klik på "Søg nu". Du vil nu se en række søgeresultater i bunden af dialogboksen.

7. Vælg en administratorkonto eller en anden konto, der har adgang til netværksdrevet.

8. Klik på ”OK” og klik på ”OK” igen i "Vælg bruger".

9. Indtast adgangskoden på den valgte bruger og vælg "Anvend".

10. Gå til "Generelt" og klik på "Start".

Gå tilbage til indstillingerne for Sproom Connector og vælg netværksdrevet.

Husk at brugeren, som du har valgt, skal have Read Write Modify rettigheder til mappen.

Oplever du fortsat fejl?

Så anbefaler vi, at du undersøger følgende

• Er stien korrekt?

• Har du valgt et mappet netværksdrev? Mappede drev er unikke for din Windows-session og kan ikke benyttes af en service. Benyt et navn fra DNS eller IP-adresse.