Opdatering af Sproom Connector
Opdateret over en uge siden

Du har fået denne side åbnet af din Sproom Connector, da du allerede har en ældre version af Sproom Connectoren installeret på din maskine.

Har du en nyere version af Sproom Connector, vil du have en "Update" fane, når du har åbnet for programmet:

Du skal så trykke på "Update Now", og angive Next til de næste billeder, så vil programmet automatisk opdatere - bemærk: Det kan være nødvendigt, at du giver Sproom Connector tilladelse til at foretage ændringer. Dette er en Windows system besked, som du skal trykke ja til.

Hvis du ikke har Update fanen, så følg venligst nedenstående:

Denne skal derfor afinstalleres, før du kan installere den nye version.

Følg denne guide for afinstallation af din Sproom Connector:

1. Højreklik på Windows-ikonet (start-knappen), som ligger nederst til venstre på din skærm.

2. Klik på "Programmer og funktioner", som ligger i toppen af menuen.

3. Klik på "Sproom Connector" i vinduet og klik derefter på "Fjern". Dette vil begynde afinstallér-guiden. Følg den for at afinstallere Sproom Connector.

Oplever du problemer med at afinstallere programmet, kan du se de typiske fejl her.

Når din gamle Sproom Connector er afinstalleret, skal du starte installationen af den nye version, en gang til.

Nu vil denne kunne installere som ønsket.