Alle samlingerKONTAKT & SUPPORTAf- eller installation af Sproom Connector
Opsætning - Forkert brugernavn eller adgangskode
Opsætning - Forkert brugernavn eller adgangskode
D
Skrevet af Dennis Dahl
Opdateret over en uge siden

Kan du ikke linke Sproom Connectoren til din Sproom-profil, men kan du benytte de samme informationer på hjemmesiden til at logge ind? Så er der muligvis et problem med de gamle konfigurationsfiler.

Følg nedenstående trin-for-trin guide

1. Højreklik på Sproom Connector ikonet (som ligger nederst til højre ved siden af uret) for at afslutte programmet.

2. Tryk på Windows-tasten og R-knappen samtidig for at åbne "Kør" vinduet. Her skal du skrive "services.msc" og klikke på "OK" for at åbne dine "Tjenester".

3. Find og højreklik på "Sproom Connector" i tjenestevinduet, der nu er åbnet, og klik derefter på "Stop".

4. Klik på Stifinder i Windows (mappeikonet nederst i venstre side), navigér hen til følgende 2 mapper og slet dem efterfølgende:

• C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Local\Sproom

• C:\Users\%USERPROFILE%\AppData\Local\Sproom

5. Nu skal tjenesten startes igen. For at gøre det skal du følge punkt 2 og 3 igen, men klikke på “Start” i stedet for ”Stop”.

6. Start nu Sproom Connector programmet op igen ved at søge efter det i Startmenuen i Windows eller ved at klikke på genvejen på skrivebordet, hvis du har en sådan en genvej.

Nu bør du kunne linke din Sproom Connector til din Sproom-profil. Hvis du stadigvæk ikke kan det, kan du kontakte Sproom Support via følgende mail: [email protected]. Du kan også ringe til Sproom Support på 88 20 20 40 (ikke inkluderet i Sproom Free).