Felter for e-mail & kodeord inaktive
Opdateret over en uge siden

Er felterne i Sproom Connector grå, og kan der ikke skrives i dem? Det skyldes sandsynligvis, at servicen ikke er startet.

Følg nedenstående trin-for-trin guide for at starte servicen

1. Højreklik på Sproom Connector ikonet og klik på "Afslut" for at stoppe programmet.

2. Tryk på "Windows-tasten" og "R" samtidigt på tastaturet. Dette åbner vinduet, som hedder "Kør".

3. Skriv "Services.msc" uden anførselstegn i vinduet og klik på "OK". Dette åbner Servicevinduet.

4. Find "Sproom Connector" på listen. Vær opmærksom på at der findes 2 services ved navn Sproom, hvis du benytter version 2.0.0.0 eller nyere.

5. Højreklik på "Sproom Connector" på listen og klik på "Start". Vent til servicen er startet og åben programmet via start-menuen i Windows.

6. Du har nu mulighed for at skrive i felterne igen.

Skulle du imod forventning ikke have mulighed for at starte servicen på grund af en fejl, kan du følge nedenstående guide for at fjerne Sproom Connectors konfigurationsfil og forsøge at starte servicen igen efterfølgende ved at følge førnævnte guide.

1. Gå til "C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Sproom"

2. Åben mappen ved navn "SproomConnector.exe_Url_xxxxxx"

3. Åben mappen, som tilhører det versionsnummer, du benytter (typisk det højeste nummer).

4. Slet filen "user.config".

5. Start servicen.