Installation - “Tjenesten findes allerede”
Opdateret over en uge siden

Har du AFINSTALLERET den Sproom Connector, som du tidligere havde installeret, men får du alligevel en melding om at tjenesten allerede eksisterer, når du forsøger at installere en ny Sproom Connector?

Så kan du følge nedenstående trin-for-trin guide

1. Åbn kommandoprompt i Windows ved at søge efter “kommandoprompt” i startmenuen i Windows. Højreklik på ikonet og vælg “Kør som administrator”.

2. Skriv “sc delete SproomConnector” i vinduet, der nu er kommet op, og tryk på Enter-knappen på tastaturet. OBS: SproomConnector er uden mellemrum her og staves med et stort S og C

Der vil komme en melding om, at tjenesten er slettet direkte inde i kommandovinduet.

OBS: Har du også tjenesten Sproom Connector AutoUpdater på din computer (kommer an på versionen), skal den samme kommando udføres for den tjeneste. Den vil da se således ud: “sc delete SproomConnectorAutoUpdater”.

Nu skulle du gerne kunne installere Sproom Connector. Kan du stadigvæk ikke installere programmet, kan du kontakte Sproom Support på følgende mail: [email protected]. Du kan også ringe til Sproom Support på 88 20 20 40 (ikke inkluderet i Sproom Free).