Upload dine fakturaer direkte i Sproom
Opdateret over en uge siden

Hvis dit regnskabsprogram understøtter elektroniske fakturaer, har du mulighed for at uploade dem direkte i Sproom. Dermed slipper du for at indtaste dem manuelt i fakturaskabelonen.

Se hvordan du uploader fakturaer direkte i Sproom i videoen

Følg nedenstående trin-for-trin guide

1. Log ind på din Sproom konto

2. Klik på fanebladet "Salg"

3. Klik på "Send Faktura” i menuen til venstre

4. Klik på fanebladet "Upload"

5. Klik på ”Vælg fil” og efterfølgende på ”Upload"

6. Sproom tjekker nu dine filer. Er alt OK, skal du blot klikke på "Send" for at afsende din faktura. Er der noget galt, får du en fejlmeddelelse frem direkte i Sproom

Husk: din faktura skal være i et understøttet format. Er du i tvivl om hvilke formater, vi understøtter, kan du se det her.

Tip: ønsker du at uploade flere fakturaer samtidig, kan du pakke dem i en ZIP-fil og uploade denne.

Automatisér afsendelsen af fakturaer via Sproom Connector

Sender du mange elektroniske fakturaer? Så kan du med fordel kigge nærmere på Sproom Connector og integrere direkte via dit eget regnskabsprogram helt gratis. Sproom Connector giver dig nemlig mulighed for at automatisere afsendelsen af fakturaer, og du sparer dermed værdifuld tid.

Læs mere om Sproom Connector.