Salgsoverblik i Sproom
Opdateret over en uge siden

Hvad er muligheder med salgsoverblikket

• Se alle fakturaer, der tidligere har været sendt.

• Følge status på fakturaer, der endnu ikke er sendt.

• Indtast oplysninger på fakturaer, der ikke kunne sendes, så de sendes korrekt.

I nedenstående eksempel har afsenderen sendt tre fakturaer, der er gået korrekt igennem til modtageren:

Fakturadato, fakturanummer, modtager og totalbeløbet vises på hver linje.

Ved at klikke på fakturalinjen har du følgende muligheder

• Se hele den pågældende faktura.

• Hent den elektroniske fakturafil.

• Print fakturaen som PDF.

• Gensend fakturaen.

Kan din faktura ikke sendes ud fra de modtageroplysninger du har angivet, vil fakturaren blive lagt i overblikket. Herr vil du have mulighed for at tilføje et nyt EAN-nummer, en e-mailadresse eller sende den pågældende faktura pr. brev.