Modtag fakturaer i Sproom
Opdateret over en uge siden

Så snart du har oprettet dig i Sproom, kan du modtage dokumenter i din Sproom-indkøbsmappe.

Du har mulighed for at aflæse dokumenterne direkte i Sproom eller få dem leveret i elektronisk format til dit regnskabsprogram. Understøtter du endnu ikke elektroniske fakturaer, kan du få fakturaen tilsendt som PDF-dokument direkte til din mail.

Uanset hvordan du modtager fakturaer, og uanset hvilke formater dine leverandører sender fakturaerne i til din Sproom-konto, sørger vi for at konvertere fakturaen før den leveres til dit regnskabsprogram. Det gør vi helt uden yderligere omkostninger.
Du kan se listen over de forskellige formater vi modtager.

Ønsker du at modtage dokumenter fra leverandører, som ikke benytter Sproom, kræver det en registrering i en række eksterne netværk. Kontakt os for mere information vedrørende dette.