SFTP via Staging testmiljø
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at benytte vores SFTP på Staging testmiljøet også.

Du vil IKKE kunne bruge den samme bruger som i produktion. I stedet skal der oprettes en SFTP bruger inde fra dit staging login.

Herfra skal du ind på Tjenester -> Integration og herfra vælge SFTP.
Du kan også bruge linket her: https://staging.sproom.net/da/service/subscribe/sftpaccess/

Du vil efterfølgende kunne oprette din SFTP bruger ved at klikke på Konfigurér
Eller bruge linket her: https://staging.sproom.net/da/myprofileserviceconfiguration?service=SFTPAccess

Staging SFTP serveren kan nås via DNS - ftp.staging.sproom.net