Alle samlingerINTEGRATIONStaging test miljø
Opret Sproom profil på Staging miljø
Opdateret over en uge siden

For at benytte test miljøet, skal du oprette din Sproom profil først.

Din normale Sproom profil vil IKKE automatisk være tilgængelig på test miljøet. I stedet skal du oprette den her hvis du ønsker at teste.

For at oprette din Sproom profil skal du klikke her: Opret Staging profil

Alt er gratis, så du kan vælge den profil du ønsker uden at blive opkrævet.

Alt i Sproom testmiljø fungere via webadressen "staging.sproom.net" i stedet for den normale "Sproom.net".