Opsætning af SFTP
Opdateret over en uge siden

Ønsker du at integrere til Sproom via SFTP, kan du gøre dette ved at abonnere på integrationsservicen SFTP.

Tilmeld dig SFTP ved at følge guiden

1. Log ind på din Sproom konto.

2. Klik på fanen "Tjenester".

3. Klik på "Integration" i menuen til venstre.

4. Tilmeld dig SFTP-servicen.

Når tjenesten er tilmeldt, er det muligt at vælge "Konfigurer" og tilmelde SFTP-konti.

Under "Konfigurer" finder du detaljer om SFTP-serveren og eksisterende brugere. Ønsker du at tilføje en bruger, kan dette lade sig gøre ved at klikke på ”Tilføj Bruger” på konfigurationssiden.

Når man forbinder til SFTP-serveren via port 22, vil man blive mødt af 3 mapper:

- Receive: Benyttes til modtagelse af filer.
- Send : Benyttes til afsendelse af filer.
- Send-ack: Benyttes til kvitteringer for afsendelser.

Sprooms SFTP er tilgængelig via DNS ftp.sproom.net

Og IP adresse:
35.195.58.206

Ved modtagelse til egen SFTP, vil Sproom sende fra en af følgende tre IP-adresser:
35.240.28.180
35.195.180.192
35.195.196.189

Vigtigt: File-extension (filtypen) skal være .xml og den maksimale størrelse på en given fil er 10MB.