Teknisk information
Opdateret over en uge siden

Sproom Connector er vores eget udviklede serviceværktøj, der automatisk sørger for at transportere fakturaer.

Hvor installeres Sproom Connector?

Programmet installeres på en arbejdsstation eller på en server, som en service under systemkontoen "Local Service". Sproom Connector benytter port 443.

Ved konfigurationen vælges en afsendelses- og modtagelsesmappe. Regnskabsprogrammet sættes op til at skrive til samt hente fra de pågældende mapper for at opnå fuld automatisering.

Hvad er tidsestimatet fra faktura sendes?

Der går typisk 4-6 sekunder fra det øjeblik, hvor der skrives til afsendelsesmappen, indtil fakturaen er i Sproom. Ved modtagelse kan der gå op til 20 minutter, før en faktura er at finde i modtagelsesmappen. Ved modtagelse af dokument tjekker programmet automatisk om der ligger flere dokumenter, og er det tilfældet, bliver disse naturligvis aflastet med det samme.