Alle samlingerINTEGRATIONSproom Connector
Installation af Sproom Connector
Opdateret over en uge siden

Med Sproom Connector kan du integrere Sproom direkte med dit regnskabsprogram. Du slipper således for at skulle uploade fakturaer manuelt og for at indtaste dem via fakturaskabelonen.

Se hvordan du opsætter Sproom Connector

Følg trin-for-trin guiden

1. Log ind på Sproom.net.

2. Klik på "Download Nu" i menuen til venstre (klik på "Hent", hvis filen ikke downloades automatisk).

3. Åben installationsfilen (bliver du mødt af en sikkerhedsadvarsel, skal du klikke på "Kør")

4. Under resten af installationsprocessen vil du se følgende sider:

• "Welcome to the Sproom Connector Setup Wizard": Klik på "Next".

• "Select Installation Folder": Som standard placerer vi programmet sammen med dine andre programmer på computeren. Ønsker du at ændre placeringen skal du vælge "Browse". Er du tilfreds med den forudindstillede placering, skal du trykke på "Next".

• "Confirm Installation": Klik på "Next" for at sætte installationen i gang.

• "Installing Sproom Connector": Vent venligst mens programmet installeres. Bemærk at Windows muligvis vil spørge om ekstra rettigheder, hvilket er nødvendigt for at programmet fungerer.

• Installationen er nu færdig. Vælg "Close" og åben programmet via start-menuen.