Integrationsløsninger via eget regnskabsprogram
Opdateret over en uge siden

Alle Sprooms integrationsløsningerne kigger udelukkende på fakturaformatet og kræver dermed ikke noget specifikt regnskabsprogram, så længe systemet kan eksportere et dokument i et godkendt elektronisk fakturaformat. Er der fejl i dine dokumenter, eller har vi brug for flere informationer for at aflevere et dokument, bliver du gjort opmærksom på dette direkte via din konto i Sproom.

Rigtig mange regnskabsprogrammer kan i dag både eksportere og importere elektroniske fakturaer. Hos Sproom understøtter vi de mest almindelige nordiske formater og konverterer uden omkostninger imellem dem. Sender du eksempelvis i det gamle OIOXML-format, konverterer vi helt automatisk dokumentet til OIOUBL format - såfremt modtageren kræver dette.

Er du i tvivl om hvordan, du kan integrere med Sproom?

Ved integration med Sproom kan du vælge én af tre løsninger:

1. Sproom Connector: Sprooms eget udviklede værktøj (læs mere her)

2. SFTP-integration (læs mere her)

3. REST API/Webservice (Læs mere her)

Vælger du en af sidstnævnte løsninger, skal du være opmærksom på, at Sproom ikke stiller en SFTP-klient til rådighed.

Vælger du derimod Sproom Connector, inkluderer vi alt, hvad du behøver for at kunne integrere med vores system. Installationen tager kun 5 minutter og kræver ikke yderligere brugerinteraktion, når først opsætningen er færdig.

Uanset hvilken integrationsmodel du vælger, skal du som modtager af e-fakturaer vælge, hvilket format du ønsker at modtage fakturaerne i. Som udgangspunkt er alle konti sat op til at modtage OIOUBL-filer, men med et par klik kan dette nemt ændres til et af de andre nordiske formater.

Sproom Connector installeres som en service og kommunikerer via port 443. Det betyder blot, at din computer eller server ikke behøver være logget på, for at Sproom Connector fungerer, og at din data bliver krypteret inden afsendelse.

Rigtig god fornøjelse.