Sproom på Mac
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at integrere Sproom med sit økonomi system, ved hjælp af vores tre integrations metoder, nemlig Sproom Connector, SFTP og REST API.

Da Sproom Connectoren ikke er bygget til at kører på en Mac computer, kan du derfor vælge en af nedenstående integrations muligheder istedet for

1. SFTP-integration (læs mere her)

2. REST API/Webservice (Læs mere her)

Som alternativ kan du godt benytte Sproom Connectoren, hvis softwaren afvikles fra en Windows server eller lignende - derfra kan du pege på en lokal mappe på din Mac computer som du ønsker at sende dokumenterne fra.

Sproom Connector: Sprooms eget udviklede værktøj (læs mere her)