Alle samlingerINTRODUKTIONVirksomhedsindstillinger
Tilføj flere brugere til én virksomhedskonto
Opdateret over en uge siden

Hvis I er flere medarbejdere fra virksomheden, som har brug for hver jeres adgang til virksomhedens Sproom-profil, kan I tilknytte flere brugere til virksomheden med en Sproom Standard- eller Sproom Premium-profil. Hver bruger er oprettet med sin egen e-mail og adgangskode. I kan således bruge systemet samtidig i hver sin ende af kontoret.

Følg nedenstående guide for at tilføje en bruger:

1. Log ind på din Sproom konto

2. Klik på fanen ”Indstillinger”

3. Klik på ”Brugere” (i menuen til venstre)

4. Klik på "Tilføj bruger"

5. Udfyld informationerne

6. Tryk på "Gem"

Herefter vil der blive sendt en bekræftelsesmail til den oplyste e-mail adresse som skal godkendes for at brugeren bliver aktiv. Så snart det er gjort, vil der blive sendt en ny mail som indeholder loginoplysninger.

Hvis ønskes, kan adgangskoden til en hver tid ændres under den enkelte bruger.

Tip: Det kan være en god idé at have en separat konto til Sproom Connectoren, da man dermed undgår at skulle ændre kodeordet i programmet, såfremt koden ændres på en almindelig brugerkonto. Kontotypen, der benyttes til Sproom Connectoren, er den samme som brugerkonti, hvorfor der ikke skal laves en speciel konfiguration.