Problemer med at logge ind
Opdateret over en uge siden

Hvis du oplever problemer med at logge ind på din Sproom profil, plejer der gerne at være et par typiske eksempler som vi anbefaler at du tjekker.

Din loginskærm vil som udgangspunkt se således ud:

Først og fremmest, dobbeltjek at du har din email tastet i det øverste felt, og ikke dit CVR eller virksomhedsnavn. Tjek også her om der har sneget sig et mellemrum eller tastefejl ind i din mail adresse.

Hvis du har forsøgt at logge ind et par gange uden success, vil du får en ekstra rubrik vist, hvor du skal påvise at du ikke er en robot ved oftest at udflyde en lille opgave.

Når der er flueben i "Jeg er ikke en robot", så vil den være klar til at logge ind med den korrekte email og adgangskode.

Hvis ikke det lykkes, kan du trykke på den grå "Glemt adgangskode?" knap. Du vil herefter skulle taste din email på ny også vil du efter få sekunder modtage en mail med et direkte link til at ændre adgangskoden.

Får du ikke en email, kan det skyldes at den oplyste email adresse ikke er den vi har registreret på dig i Sproom. Af sikkerhedshensyn får du ikke dette oplyst,

Lykkes det herefter stadig ikke at logge ind, så kontakt venligt Sproom support på email: [email protected] eller på tlf. 88 20 20 40.