Alle samlingerINTRODUKTIONKom godt i gang
Introduktion til at afsende fakturaer
Opdateret over en uge siden

Har du ikke et regnskabsprogram eller kan det ikke integreres med Sproom?

Det er gratis at bruge vores online fakturaskabelon til at taste og sende dine fakturaer. Når du er logget ind, vil dine afsenderoplysninger være pre-udfyldte, så du blot skal søge efter din modtager samt udfylde varelinjer med pris (og eventuel rabat).

Bemærk: hvis din modtager aldrig har modtaget en faktura sendt via Sproom, vil modtageren ikke fremgå af søgningen. Du skal i dette tilfælde selv indtaste modtageroplysningerne første gang, du fakturerer denne kunde. Fremover vil modtageren fremgå af søgningen.

Ønsker du at vedhæfte bilag, kan du gøre dette i bunden af siden, når du er logget ind. Under "Indstillinger" kan du påføre standardbetalingsbetingelser og -oplysninger, som derefter altid vil fremgå af fakturaen.

Har du et regnskabsprogram, som kan integreres med Sproom?

Så kan du uploade dine fakturafiler til Sproom og sende dem direkte derfra

Hvis du har et regnskabsprogram, som kan generere en fuldelektronisk faktura i et af de godkendte formater, kan du uploade den til Sproom og sende derigennem:

1. Klik på "Salg" i menuen øverst til højre.

2. Klik på ”Send faktura" i menuen til venstre.

3. Klik på ”Upload”.

4. Søg på din computer efter filen, som du ønsker at sende, og klik på ”Upload”.

5. Bekræft afsendelsen, når du har uploadet filen.

Ved at uploade en fuldelektronisk fakturafil til Sproom, slipper du dermed for at lave dine fakturaer i Sproom. Du kan benytte din Sproom-profil, som et værktøj til at bevare et overblik over dine forsendelser.

Så kan du sende dine fakturaer automatisk via Sproom Connector

Hvis du har et regnskabsprogram, som kan generere en fuldelektronisk faktura i et af de godkendte formater, og måske tidligere har benyttet dig af upload-funktionen, kan Sproom gøre hverdagen lidt lettere for dig.

Ved at tilmelde dig den gratis service, Sproom Connector, kan du sende alle dine fuldelektroniske fakturaer til offentlige og private virksomheder - helt uden at skulle logge ind på Sproom og gøre det manuelt.

Du kan tilmelde dig Sproom Connector under "Services" -> "Integration" -> "Sproom Connector".

Så kan du sende dine fakturaer automatisk med FTP- / SFTP-adgang

Ønsker du at integrere til Sproom, uden at skulle installere klientsoftware, kan du tilkøbe en FTP- eller SFTP-adgang. Tilmeld dig servicen på din Sproom-profil:

1. Klik på ”Services” i menuen øverst til højre.

2. Vælg ”Integration” i menuen til venstre.

Har du brug for hjælp i forbindelse med adgang til FTP/SFTP, kan du kontakte [email protected]. Du kan også læse mere om integrationer.