Gensend faktura
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at gensende dine faktura via Sproom.

Helt præcis kan det gøres på tre forskellige måder.

1: Gensend via salgsoverblikket.

Hvis du vil gensende en faktura som du tidligere har sendt via Sproom, er det muligt at gøre dette ved få klik.

Hvis du finder fakturaen i dit Salgs overblik, kan du her klikke ind på den og efterfølgende klikke på "Gensend" i toppen af fakturaen.

Som set her:

Fakturaen vil blive sendt med det samme igen, uden mulighed for tilrettelse.

Hvis du ønsker at korrigere i fakturaen, skal du i stedet sende den på ny.

2: Gensend faktura der er stoppet grundet tidligere brugt fakturanr.

Hvis du sender en faktura fra dit regnskabsprogram ind til os, og denne har samme nummer som en tidligere sendt faktura, vil denne som udgangspunkt blive stoppet.

Det er af ren og skær sikkerhed, da det som udgangspunkt ikke er meningen.

Har du advideringer ved fejl slået til, vil du have fået en email med besked om at fakturaen ikke kan sendes, da fakturanummeret er benyttet på en tidligere sendt faktura.

Når dette sker, er fakturaen ikke endeligt stoppet.

Den vil ligge under fejl, men det er da muligt at tvinge den igennem.

Det gør du ved at klikke på den grønne "Send" knap ud for fakturaen, som vist her:

3: Gensend faktura fra dit system uden de bliver bremset af Sproom

Det er muligt at deaktivere dette tjek på fakturanumrene.

Det kan du gøre under menuen INDSTILLINGER i toppen, efterfulgt af Salg i menuen til venstre.

Her skal du sætte flueben i Tillad dupletter og efterfølgende trykke på Gem i bunden

Dette anbefaler vi som udgangspunkt ikke, da vi ser forskellige systemer begå fejl og sende os en masse gamle faktura. Hvis dette tjek er generelt slået fra, vil fakturaerne blive sendt afsted hvis vi får dem sendt ind til os, også selvom der er tale om en fejl.