Vedhæftning af bilag via Sproom Connector

Følg

Som Sproom Business eller Sproom Advanced bruger har du mulighed for at vedhæfte bilag via Sproom Connector.

Placering af bilagsmappen:

Når du har opgraderet din konto, kan du vælge en bilagsmappe, hvori bilagene skal placeres.

Har du eksempelvis valgt "C:\Faktura\Afsendelse", som afsendelsesmappe, anbefaler vi, at du opretter en undermappe og benytter den som bilagsmappe. Den kunne eksempelvis hedde "C.\Faktura\Afsendelse\Bilag".

Kobling af bilag til en faktura:

Husk at en faktura kun kan have ét bilag - bilaget må dog gerne være på flere sider.

Sørg for at ligge bilaget i bilagsmappen, før fakturaen lægges i afsendelsesmappen. Er det ikke teknisk muligt, skal dokumenterne som minimum placeres samtidigt.

Fakturaen og bilaget bliver automatisk koblet sammen, når vi registrerer, at filerne har samme filnavn. Hedder din faktura for eksempel "123.xml", skal dit bilag således hedde "123.pdf". Af sikkerhedsmæssige- og kompatibilitetsårsager konverteres alle bilag til TIFF format, før de afsendes.

Når din faktura og dit bilag er forbundet med Sproom, indlejres bilaget automatisk i den elektroniske faktura. Dokumenterne sendes således i en samlet pakke og bliver leveret nøjagtig samtidigt. Din kunde vil dermed aldrig opleve kun at modtage bilaget eller fakturaen.

Husk: at et bilag i Sproom Connector ikke må være større end 4,5mb. Vi anbefaler desuden, at størrelsen på bilaget og dokumentet tilsammen ikke overstiger 5.0mb.