Skift kodeord i Sproom

Følg

Sørg for at været logget ind på din Sproom-konto.

Se videoen nedenfor for at se, hvordan du skifter kodeordet:

Eller følg guiden nedenfor for at skifte kodeordet:

1. Klik på fanen ”Indstillinger”
  2. Klik på ”Brugere” i menuen til venstre
  3. Klik på den pågældende bruger
  4. Tast den nye kode i feltet til højre for "Ny adgangskode" og i feltet til højre for "Gentag adgangskode"
  5. Klik på "Gem"

OBS: Er du tilmeldt Sproom Business eller Sproom Advanced, kan du have flere brugere tilknyttet én Sproom-konto. Har du flere brugere, skal du klikke på den bruger, som du ønsker at ændre kodeordet for. Har du en Sproom Basic, vil du automatisk tilgå den bruger, som er forbundet til din konto.

Har du glemt din adgangskode?

Tryk her, hvis du ønsker at få tilsendt en ny adgangskode.