Sådan bliver du bruger

Følg

Det tager ikke mere end et par minutter at komme i gang med Sproom - det gælder både for at sende og modtage elektroniske fakturaer.

Når du indtaster eller uploader din første faktura, får du automatisk en gratis Sproom Starter profil, men du kan også vælge at oprette en profil selv, før du sender den første faktura.

Din Sproom-konto

For at oprette din profil på Sproom skal du gøre følgende:

1. Klik på linket her: https://www.sproom.net/da/account/createuser/.
  2. Udfyld felterne med dine virksomhedsoplysninger.
  3. Acceptér Vilkår og Betingelser og klik derefter på ”Opret profil”.

Efterfølgende kan du gå ind under ”Services” for at læse om, hvilken profiltype der passer til dit behov og tilmelde dig med det samme.

Betaling for dit forbrug:

Du betaler for dit forbrug og dine services via din konto under din Sproom-profil.

Der findes to betalingsmuligheder:

1. ”Automatisk Optankning”: her tilmelder man et kreditkort, som Sproom hver måned trækker det samlede beløb  for dine tilmeldte services fra. På den måde behøver du ikke være opmærksom på, om der er nok penge på din Sproom-konto, da vi via dit kreditkort bringer din konto i 0 hver måned. Du har dermed hverken for mange eller for få penge stående på din Sproom-konto.
  2. ”Tank op”: her kan du lave en manuel kreditkortoptankning, hvis du ønsker at tanke op for flere måneders forbrug af gangen.

Ændring af brugeroplysninger

Hvis dit firma har ændret adresse, fået nyt telefon nummer eller har andre ændringer, skal disse oplysninger ændres i Sproom.

For at ændre dine brugeroplysninger skal du gøre følgende:

1. Klik på ”Indstillinger” på linjen øverst til højre.
  2. Opdatér oplysningerne.
  3. Klik på ”Gem” nederst på siden for at afslutte.

OBS: Du kan ikke ændre CVR-nummer eller e-mailadresse i din profil, da disse to oplysninger er en del af din unikke profil hos Sproom. De kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke ændres eller overdrages til andre, uden at ændringen verificeres af Sproom. Ønsker du at ændre disse oplysninger, skal du kontakte Sproom Support. Du kan finde kontaktoplysningerne under ”Kontakt”.

Velkommen til Sproom!

Gå videre til "Introduktion til afsendelse af faktura"

Skriv til Sproom Support via support@sproom.net, hvis du har spørgsmål i forbindelse med oprettelsen af din Sproom-profil.

Som bruger i Sproom kan du også modtage elektroniske faktura fra dine leverandører. Skriv til sales@sproom.net, hvis du ønsker hjælp med at få dine leverandører til at overgå til elektroniske fakturaer.