Tilføje/ændre betalingsoplysninger på faktura

Følg

Hvis du indtaster din faktura via vores fakturaskabelon, har du mulighed for at tilføje bankoplysninger, som automatisk blive tilføjet på fakturaen.

Vær dog opmærksom på, at bankoplysningerne ikke vil blive tilføjet faktura, der sendes via integrationsløsningerne.

Ønsker du at tilføje bankoplysningerne og vælge en foretrukken betalingsform, kan du gøre dette under "Indstillinger" (nederst på siden - under rubrikken "Bankoplysninger").