Opsætning af SFTP

Følg

Ønsker du at integrere til Sproom via SFTP, kan du gøre dette ved at abonnere på integrationsservicen SFTP.

Tilmeld dig SFTP ved at følge guiden nedenfor:

1. Log ind på din Sproom konto.
  2. Klik på fanen "Services".
  3. Klik på "Integration" i menuen til venstre.
  4. Tilmeld dig SFTP-servicen.

Når servicen er tilmeldt, er det muligt at vælge "Konfigurer" og tilmelde SFTP-konti.

Under "Konfigurer" finder du detaljer om SFTP-serveren og eksisterende brugere. Ønsker du at tilføje en bruger, kan dette lade sig gøre ved at klikke på ”Tilføj Bruger” på konfigurationssiden.

Når man forbinder til SFTP-serveren via port 22, vil man blive mødt af 3 mapper:

- Receive: Benyttes til modtagelse af filer.
- Send : Benyttes til afsendelse af filer.
- Send-ack: Benyttes til kvitteringer for afsendelser.

Vigtigt: File-extension (filtypen) skal være .xml