Upload af fakturaer

Følg

Upload fakturaer direkte i Sproom

Hvis dit regnskabsprogram understøtter elektroniske faktura, har du mulighed for at uploade dem direkte i Sproom. Dermed slipper du for at indtaste dem manuelt i fakturaskabelonen.

Se hvordan du uploader fakturaer direkte i Sproom i videoen nedenfor:

Eller følg nedenstående trin-for-trin guide:

1. Klik på fanebladet "Salg"
  2. Klik på "Send Faktura” i menuen til venstre
  3. Klik på fanebladet "Upload"
  4. Klik på ”Vælg fil” og efterfølgende på ”Upload"
  5. Sproom tjekker nu dine filer. Er alt OK, skal du blot klikke på "Send" for at afsende din faktura. Er der noget galt, får du en fejlmeddelelse frem direkte i Sproom

Husk: din faktura skal være i et understøttet format. Er du i tvivl om hvilke formater, vi understøtter, kan du se det ved at klikke her.

Tip: ønsker du at uploade flere faktura samtidig, kan du pakke dem i en ZIP-fil og uploade denne.

Automatisér afsendelsen af faktura via Sproom Connector

Sender du mange elektroniske faktura? Så kan du med fordel kigge på vores Sproom Connector. Sproom Connector giver dig nemlig mulighed for at automatisere afsendelsen af faktura, og du sparer dermed værdifuld tid.

Læs mere om Sproom Connector her.