Flere brugere på én virksomhedskonto

Følg

Som Sproom Business eller Sproom Advanced bruger, har man mulighed for at give flere medarbejdere adgang til én Sproom-konto - med hvert deres unikke login.

Se videoen nedenfor for at se, hvordan man tilføjer en bruger:

Eller følg nedenstående guide for at tilføje en bruger:

1. Klik på fanen ”Indstillinger”
  2. Klik på ”Brugere” (i menuen til venstre)
  3. Klik på "Tilføj bruger"
  4. Udfyld informationerne
  5. Tryk på "Gem"

Tip: Det kan være en god idé at have en separat konto til Sproom Connectoren, da man dermed undgår at skulle ændre kodeordet i programmet, såfremt koden ændres på en almindelig brugerkonto. Kontotypen, der benyttes til Sproom Connectoren, er den samme som brugerkonti, hvorfor der ikke skal laves en speciel konfiguration.