Opsætning af FTP

Følg

Ønsker du at integrere til Sproom via FTP, kan du gøre dette ved at abonnere på integrationsservicen FTP.

Tilmeld dig FTP ved at følge guiden nedenfor:

1. Log ind på din Sproom konto.
  2. Klik på fanen "Services".
  3. Klik på "Integration" i menuen til venstre.
  4. Tilmeld dig FTP servicen.

Når servicen er tilmeldt, kan du vælge "Konfigurer" og tilmelde FTP-konti.

Under "Konfigurer" finder du detaljer om FTP-serveren og eksisterende brugere. Du kan tilføje en bruger ved at klikke på ”Tilføj Bruger” på konfigurationssiden.

Når man forbinder til FTP-serveren via port 21, vil man blive mødt af 3 mapper:

- Receive: Benyttes til modtagelse af filer.
- Send: Benyttes til afsendelse af filer.
- Send-ack: Benyttes til kvitteringer for afsendelser.

Vigtigt: File-extension (filtypen) skal være .xml