Modtagelse af faktura i Sproom

Følg

Ligeså snart din Sproom-konto er oprettet, kan du modtage dokumenter i din Sproom-indkøbsmappe.

Du har mulighed for at aflæse dokumenterne direkte i Sproom, men også for at få dem leveret i elektronisk format til dit regnskabsprogram eller via EAN-nummer. Understøtter du endnu ikke elektroniske faktura, kan du få fakturaen tilsendt som PDF-dokument direkte til din mail.

Vi sørger for at konvertere fakturaen før den leveres til dit regnskabsprogram - uanset hvordan du modtager faktura, og uanset hvilke formater dine leverandører sender faktura til din Sproom-konto i. Dette gør vi for jer helt uden yderligere omkostninger.

Ønsker du at modtage dokumenter fra leverandører, som ikke benytter Sproom, kræver det en registrering i en række eksterne netværk. Kontakt os for mere information vedrørende dette.