Afsendelse fra et regnskabsprogram

Følg

Har du et regnskabsprogram, der understøtter elektroniske faktura?

Så kan du integrere det med Sproom for at opnå automatisk afsendelse.

I dag kan de fleste moderne regnskabsprogrammer lave en elektronisk faktura. Ved at integrerer dit regnskabsprogram med Sproom, slipper du for manuelle processer ved afsendelse af dokumenter.

Er du i tvivl, om dit regnskabsprogram kan lave e-faktura, kan du kontakte leverandøren af dit regnskabsprogram og høre nærmere.

Vi tilbyder 3 forskellige integrationsløsninger:

1. Sproom Connector
  2. SFTP
  3. FTP

Du kan læse mere om de forskellige løsninger ved at klikke på linksne ovenfor.