Daglig brug af Sproom

Følg

Hvis du har brug for hjælp til at lette din daglige brug af Sproom, eller hvis du savner informationer om at navigere rundt på din profil, kan du finde svar på det meste nedenfor.

 

Dine indstillinger

Under menuen "Indstillinger" kan du rette og personalisere din Sproom-profil. Derudover kan du:

  • Administrere hver enkelt bruger, hvis du har flere end én registreret.
  • Uploade dit virksomhedslogo, hvis du har en profil der tillader det.
  • Angive standard betalings- og bankoplysninger.
  • Angive hvilke notifikationsmails, du ønsker at modtage og til hvilken e-mailadresse, de skal sendes.
  • Tanke din konto op og se et overblik over dit forbrug samt dine betalinger.

 

Flere brugere fra samme virksomhed?

Hvis I er flere medarbejdere fra virksomheden, som har brug for hver jeres adgang til virksomhedens Sproom-profil, kan I tilknytte flere brugere til virksomheden med en Sproom Business-profil eller med en Sproom Advanced-profil. Hver bruger er oprettet med sin egen e-mail og adgangskode. I kan således bruge systemet samtidig i hver sin ende af kontoret.

 

Hvad betyder dokumenternes status?

Under din salgshistorik kan du se et ikon ved hvert dokument. Dette ikon illustrerer dokumentets tekniske status.

Når du har sendt et dokument gennem Sproom, vil Sproom med det samme påbegynde den tekniske afsendelse (herunder konvertering af filformatet, hvis det er nødvendigt) - uanset om dokumentet er sendt via fakturaskabelonen, uploadet eller sendt direkte fra dit eget regnskabsprogram. Ikonet vil løbende ændre sig under forsendelsen. Du kan dermed altid følge med i, hvor langt det er kommet, om det er modtaget, samt om det er åbnet. Når du har sendt et dokument, skal du blot gå ud fra, at alt er som det skal være. Skulle der opstå problemer under forsendelsen, vil du få en besked om det fra Sproom.

Oftest tager forsendelsen blot få minutter, men der kan opstå kø, konverteringsvanskeligheder eller lignende som i ganske få tilfælde kan gøre, at forsendelsen kan tage op til et døgn. Men bare rolig, vi skal nok informere dig, hvis alt ikke går som det skal.

Når du åbner et dokument i din salgshistorik kan du i toppen af barren klikke på ”Status”. Her kan du se hvert enkelt trin i forsendelsen med brugernavn og klokkeslæt – lige fra dokumentet laves til det er åbnet hos din modtager. 

 

Forbrug og betaling

Betalingen for dine tilmeldte services, herunder din profiltype, trækkes hver måned forud og eventuelt forbrug herudover trækkes hver måned bagud via samme faktura.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at betaling for brug af Sproom foregår via din konto på din Sproom-profil. Du sætter penge ind på kontoen, hvorfra vi trækker betaling for services og forbrug.

Vores brugeres foretrukne optankningsmetode er Automatisk Optankning, hvor man tilmelder et kreditkort, som Sproom hver måned trækker et beløb pålydende den samlede værdi for dine tilmeldte services fra. På den måde behøver du ikke være opmærksom på, om der er penge nok på din Sproom-konto, da vi via dit kreditkort bringer din konto i 0 hver måned – du har hverken for mange eller for få penge stående.

Har du ikke mulighed for at tilmelde et kreditkort, kan du mod et gebyr lave en bankoverførsel via ”Indstillinger” og ”Tank Op”. Her kan du også lave en manuel kreditkortoptankning, hvis du ønsker at tanke op for flere måneders forbrug

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk