TeamViewer

Følg

Nogle gange er det lettere at vise en udfordring, som man er stødt på, fremfor at skulle forklare den. Dette kan man gøre med programmet TeamViewer. TeamViewer giver nemlig Sproom Support mulighed for at komme ind på din computer og se lige præcis det, som du ser på din skærm.

Hvis du har en aftale med Sproom Support omkring fjernadgang via TeamViewer, kan du downloade Teamviewer via linket nedenfor:

Download TeamViewer 8 her

For at kunne få fjernadgang skal Sproom Support bruge det ID og den adgangskode, som du får oplyst i TeamViewer-programmet.

Obs: Hvis Windows spørger, om du vil tillade, at programmet kan lave ændringer, skal du klikke på "Ja", da programmet ellers ikke vil kunne køre.