Afinstallation - Sproom.Connector.Gui kører

Følg

Får du denne fejl, skyldes det, at en del af programmet ikke kan lukkes korrekt.

I så fald skal du gøre følgende:

1. Tryk på følgende tastaturknapper samtidig "Ctrl" + "Shift" + "Esc" for at starte Windows-joblisten.

2. Klik på fanen “Brugere” i toppen af jobliste-vinduet.
    Find og markér jobbet "Sproom.Connector.Gui" på listen. Klik efterfølgende på "Afslut job" i bunden.
  3. Start nu afinstallationen igen.

Løser dette ikke fejlen, kan du kontakte Sproom Support via følgende mail: support@sproom.net. Du kan også ringe til Sproom Support, hvis du har et supportabonnement (inkluderet i Sproom Advanced).