Afinstallation - Kan ikke findes i Programmer og funktioner

Følg

Kan du ikke finde Sproom Connectoren på listen, skyldes dette som regel 1 af 2 ting:

1 - Er du på den korrekte PC/Server? Hvis du kan finde Sproom Connectoren på maskinen ved at søge efter den i startmenuen i Windows, eller hvis programmet kører nederst til højre ved siden af uret, så er du på den korrekte maskine. Læs i så fald punkt 2.

2 - Sproom Connectoren kan være installeret under en anden Windows-bruger. I så fald skal du logge ind på denne bruger, og så bør Sproom Connectoren kunne findes i Programmer og funktioner.

Løser dette ikke fejlen, kan du kontakt Sproom Support via følgende mail: support@sproom.net. Du kan også ringe til Sproom Support, hvis du har et supportabonnement (inkluderet i Sproom Advanced).