Afinstallation af Sproom Connector

Følg

Følg trin-for-trin guiden nedenfor, hvis du ønsker at afinstallere Sproom Connector:

1. Højreklik på Windows-ikonet (start-knappen), som ligger nederst til venstre på din skærm.
  2. Klik på "Programmer og funktioner", som ligger i toppen af menuen.
  3. Klik på "Sproom Connector" i vinduet og klik derefter på "Fjern". Dette vil begynde afinstallér-guiden. Følg den for at afinstallere Sproom Connector.

Oplever du problemer med at afinstallere programmet, kan du se de typiske fejl her